Vad vi erbjuder

Pörkenäs lägergård ligger vid Pörkenäs fantastiska strandkant i en ren och fin natur. Med sanddyner, klippor och fina skogar får man en varierande naturupplevelse. Sandstranden med långgrunt sandbotten passar perfekt för simning och med den nya strandbastun går det inte att hitta ett bättre ställe att bada på. Intill stranden finns två volleybollplaner och en hinderbana.

Vi tror att upplevelse och inlärning hör ihop. Det är därför vi vill erbjuda alla som kommer till Pörkenäs ett roligt, innehållsrikt och en gedigen upplevelse.

IMG_1230.jpg

Skriftskola

Pörkenäs lägergård är det perfekta stället för skriftskolor. Här finns ändamålsenliga utrymmen att hålla lektioner i, ett fint kapell och många olika ställen att hålla aktiviteter på.

Lägerskola

Vi tror att upplevelse och inlärning hör ihop. Det är därför vi vill erbjuda alla elever som kommer till Pörkenäs ett roligt, innehållsrikt och gediget lägerskolprogram. Elever som kommer ut till Pörkenäs lägergård får uppleva ren och orörd natur.

IMG_6449.JPG

Barn och ungdomsläger

Pörkenäs lägergård passar perfekt för barn och ungdomsläger. Här finns långgrunda sandstränder, volleybollsplaner, en hinderbana, pingis och mycket mer.

Skärmavbild 2017-07-17 kl. 19.11.38.png

för företag

Har ni tröttnat på de vanliga konferensrummen? Kom ut till Pörkenäs för en rogivande och en inspirerande miljö i våra fina utrymmen mitt i naturen. Vad är inte bättre än att avsluta dagen med ett avkopplande bad i vår nya strandbastu?