Tarjoamme

 
 

Rippikoulu

Onko olemassa parempaa paikka pitää rippikouluja kuin Pörkenäsin leirikylässä? Meillä on hienoja tiloja jossa voitte pitää oppitunteja, sekä juuri uusittu kapelli hartauksiin ja jumalanpalveluksiin. Alueelta löytyy kaksi isompaa rakennusta jotka tarjoavat yhdessä 110 nukkumispaikkaa. Meren läheisyys, pitkät hiekkarannat ja kalliot tekevät myös luonnolliset olosuhteet hienoille leireille. Pingis, lentopallo ja uusi rantasaunamme tekevät kokemuksesta entistä mieleenpainuvamman.


Leirikoulu

Tavoitteenamme on antaa lapsille kokonaisvaltainen näkemys luonnosta. Siihen kuuluu peruselementteinä biologia, maantiede ja ulkoilu. Näemme myös taiteen tietämyksen, ongelmanratkaisun, ryhmädynamiikan, tiiminrakennuksen, uteliaisuuden ja yhteisön tärkeänä osana kokonaisuutta.

Leirikoulut Järjestetään aina teidän toiveiden mukaisesti. Järjestämme usein leirikouluja erilaisilla teemoilla, esim. Metsässä seikkaillen tai käsitöihin tai ruoanlaittoon perehtyen.  Leirialueelta löytyy esterata, takat ja luontopolkuja. Käytettävissäsi on kompassit ja muut tarvikkeet menestyksekkääseen kävelyyn metsässä. Leirikouluviikko voi sisältää myös veneretkiä Mässkärille, kokemuksia 1700-luvun puutarhassa, seikkailuja vanhoilla maatiloilla, maatilojen ja minkkitarhojen vierailuja, opastettuja kierroksia Topeliuksen Kuddnäsissa tai Runebergin jalanjäljissä Pietarsaaressa.

LEIRIKOULUPAKETTI, 2 VUOROKAUTTA, RUOKAILU YÖPYMINEN, OHJELMA 118 €/ HENKILÖ. TIEDUSTELUT Mats Backman 0500369690
 

Skärmavbild 2017-08-21 kl. 22.34.58.png

Skärmavbild 2017-08-21 kl. 22.35.08.png

Lasten- ja nuorisoleiriYrityksille t

Pörkenäsin leirialueella voit järjestää hauskoja leirejä. Pörkenäsin luonto on kaunis ja erikoinen. Lapset viihtyvät hyvin ulkopuolella ja alueelta löytyy paljon tekemistä. Alueelta löytyy luontopolkuja ja seikkailuratoja. Luonnollinen pulkkamäki tarjoaa paljon hauskaa lapsille talvellakin.

Hauska iltaohjelma lapsille on kokata avotulella johtajiensa kanssa. Alueella on grillialueita, ja keittiöstä saatte kaikki tarvikkeet tehdäksenne herkullista risottoa, grillata makkaroita tai paistaa ohukaisia.
Leirintäalueen läheisyydessä on maalaistaloja ja talleja, jonne voitte mennä tutustumaan moniin eläimiin.

 


Yrityksille

Pörkenäsin leirikeskus sijaitsee luonnonkauniilla paikalla meren rannalla. Tämän lisäksi
löydät alueelta vanhaa kaunista mäntymetsää, retkeilyreittejä ja kauniita luontopolkuja.

Leirikylän alueella on siis hyvät edellytykset järjestää ulkoilupäiviä yrityksille, joilla on tarvetta virkistys- ja luontokokemuksille. Meillä on myös sopivia huoneita konferensseille!


 

Skärmavbild 2017-08-21 kl. 22.35.18.png