fasad2 HB(2)finska.png
 

Mitä me tarjotaan

 

Rippikoulu

Pörkenäsin leirikeskus on täydellinen paikka rippikouluille. Täällä on asianmukaiset tilat tunneille, hieno kappeli ja monia muita paikkoja monipuolisiin aktiviteetteihin.

Leirikoulu

Uskomme, että elämykset ja oppiminen  liittyvät yhteen. Siksi haluamme tarjota kaikille Pörkenäsiin tuleville opiskelijoille hauskan, tapahtumarikkaan ja vankanleirikouluohjelman. Opiskelijat jotka tulevat Pörkenäsin leirikeskukseen saavat mahdollisuuden kokea puhdasta ja koskematonta luontoa.

Yrityksille

Oletteko kyllästyneitä vanhaan kokoushuoneeseen? Tulkaa ulos Pörkenäsiin rauhoittavaan ja inspiroivaan ympäristöön keskelle luontoa. Mitä olisi parempaa kuin lopettaa päivä rentouttavalla kylvyllä uudessa rantasaunassamme.

Lasten - ja nuorisoleirit

Pörkenäsin leirikeskus sopii erinomaisesti lasten- ja nuortenleireihin. Täältä löytyy lentopallokentät, esterata, pingispöytiä ja paljon muuta

 
 

MEIDÄN TILAT

Pörkenäsin leirikeskus koostuu päärakennuksesta, asuntotalosta, ruokasalista sekä saunasta. Meidän tuoreissa tiloissa elää mukavasti noin 110 ihmistä.

 

Alueella on kaksi kokoustilaa/opetushuonetta, muita kokoustiloja, ja uusittu kappeli. Keittiössä valmistetamme kotitekoista ruokaa.  

Skärmavbild 2017-08-21 kl. 22.11.42.png
 

Kodin Ruoka

Pörkenäs on tunnettu ja rakastettu sen mahtavasta ruuast

 

Varaa Pörkenäs

Onko sinulla kysymyksiä? Tai oletko kiinnostunut tilojemme varaamisesta? Ota yhteyttä meihin.